Legendarni golman Slobodan Janjuš Čobo insistirao upoznati Denisa Rapkića koji ga je oduševio pjesmom “Grbavica” (VIDEO)

0
12

Najpoznatija imena estradne scene bivše Juge za Denisa Rapkića imaju i biraju najbolje riječi zato je ovaj pjevač koji živi u Americi oduševio svojim glasom i nastupima širom ove obećane zemlje. Kada Denis pjeva tada je provod zagarantovan, a nije ni čudo što je toliko tražen.  Posebno kada vam ukaže povjerenje legenda kakav je nekadašnji harizmatični golman Željezničara i Sarajeva Slobodan Janjuš Čobo, koji je jedne prilike institirao da čuje uživo i vidi ko je Denis Rapkić.
Pitali smo Denisa kako je bilo pjevati za nekoga ko je toliko slavan u sportu, a poznat i po tome da uživa u dobroj pjesmi.

-Moj stari Mirsad Rapkić je vazda gotivio ‘Želju”.  Mi smo hvala Bogu bili zdravi, siti i sretni dok nam se nije desilo, ono što nam se desilo… Jedne prilike, dok sam imao koncert u Saint Petersburgu Florida, Slobodan Janjuš  Čobo je došao da vidi ko je taj Denis Rapkić i kako uopšte ima da izvinete (M…a) da otpjeva “Grbavicu” pred njim. Poslije moje izvedbe mi je rekao da kupim stvari iz hotela “Hilton” I da dođem u njegov hotel gdje me  zgotivio sedmicu dana. Taj nastup se ne zaboravlja, kaže Denis, te dodaje:

-Ja sam inače trenirao fudbal u Želji, i jako sam emotivno vezan za taj klub.

 

 

 

 

 

 

Samo za Čobu on je nedavno u ugodnoj vožnji automobilom otpjevao  upravo pjesmu “Grbavica” !

-Na inicijativu mog idola Slobodana Janjuša Čobe otpjevaću jednu pjesmu. Zadnji put kad sam je otpjevao sjedili smo zajedno u kafani, poručio je Rapkić.

http://

Nakon ovog snimka oglasio se i sam Čobo te poručio samo jedno: KING!
(Estradnjaci.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI