Kristijan prevario produkciju: “NEĆU IM PLATITI 50.000 EURA JER JA…”

Kristijan Golubović juče je diskvalifikovan iz rijaliti programa “Zadruga” nakon što je ušao u žestok sukob sa Miljanom Kulić. Obezbjeđenje je više puta moralo da reaguje kako bi ih razdvojilo.

Veliki šef donio je konačnu odluku da Kristijan treba zauvijek da napusti rijaliti. Sada je Kristijan u prvom intervjuu nakon dikvalifikacije otkrio sve detalje sukoba sa Miljanom, a zatim dodao šta se dešava sa njegovim honorarom i da li produkciji duguje 50.000 eura.

Izbačen si iz “Zadruge” zato što su nasrnuo na Miljanu. Zašto si digao ruku na ženu, kada ih toliko voliš?

– Miljana me je grebala i raskrvarila mi ruke, a ja joj nisam ništa uradio. Ljudi iz produkcije su bili ubjeđeni da bih je ubio da tu nije bilo obezbjeđenje jer mi je opsovala sina, kćerku i majku u grobu. Zatim su rekli da je zvalo društvo za zaštitu žena i žalilo se još onda kad sam navodno gušio Kristinu. Ja sam je samo držao da je smirim, a ona se samo olabavila kada sam joj prstom pritisnuo jednu tačku.
Da te obezbjeđenje nije zaustavilo, da li bi udario Miljanu?

– Nikada! Kada je skočilo obezbjeđenje na mene, smirio sam se i otišao u hotel da se kupam. Došli su i rekli da sam diskvalifikovan. Tako su me bez razloga izbacili i iz “Farme”! Za Miljanu nisu batine, jer je poremećena žena. To bi bilo kao da bolesnika biješ. Nju treba bacati u vodu i polivati je. Doktori ludacima daju injekciju u vrat i oni se smire. Poslije je na jačim terapijama i tako ukrug do slijedeće agresije. Tako sam ja radio sa Miljanom – polijem je vodom i ona zaboravi na bijes dok se presvuče.

Da li si izgubio novac zbog diskvalifikacije?

– Dali su mi pare unaprijed, ali treba još nešto da mi isplati. Neću im platiti 50.000 eura jer ja ništa nisam uradio. Izbacili su me iz predostrožnosti, da se ne bih svetio Miljani.

Da li je tačno da ste imali se*s?
– Ja sam odlazio kod nje u apartman da bih išao u WC, jer je naš bio pretrpan gov*ima. Tamo sam vršio nuždu i malu i veliku i mastu**irao sam. Ja sjednem go, ona mi ulijeće u kupatilo i viče: “Daj mi ga, molim te.” Gledala me je kroz ključaonicu kao se*sualni manijak. Svoje intimne dijelove tijela brisala je mojim stvarima. Golgotu sam zbog nje preživio. Ona je poremećeni klovn koji izaziva pažnju. Nismo imali se*s! Uletila je sa čašom “koka-kole” kada sam bio pri kraju mastu**acije. Tražila mi je se*s, rekao sam da nema šanse. Završio sam mastu**baciju u tu njenu čašu, a ona je sve popila.

Da li će produkcija razumjeti to što Kristijan ne želi da plati 50.000 eura ili će smatrati da ih je prevario time što je uzeo unaprijed honorar, ostaje nam da saznamo.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI