Kristijan ispričao svoje iskustvo sa Oliverom Dragojevićem, pa sve šokirao pričom o incidentu u restoranu!

0
49

Kristijan Golubović prepričavao je zadrugarima i ovog jutra svoje dogodovštine iz života. Svi su ga pomno pratili, među zadrugarima bili su Maja Marinković, Milan Janković Čorba i Nenad Lazić Neca.

Kristijan je poznat po svojim živopisnim dešavanjima, a zadrugari, kao i publika obožavaju da ga slušaju.

– Ova leži, ona na njemu, mi ga gledamo, čekamo, hoće da se sakrije, pa legne na njega gola. Kakvi su bili kreteni, pa nas izbacili iz kampa, a imali para za hotel. Nađem ja neku Šveđanku i njenu majku, ovolike s*se, žute obrve, trepavice žute, prava ona iz xxx filmova. Kevu u hotelu, a ovu na plaži – ispričao je Kristijan.
– Nikad neću zaboraviti, neka košuljica, ešarpa, velike pilot naočare, ulazi tamo kod trajekta, Split je bio, neki ogroman restoran, i neki dečko kao ja, kad mu je udario šamar, Oliver Dragojević ovom. Mi u šoku, da li je to onaj pjevač, nastade tu frka, ja bio klinac. Ja u Zagrebu ’87. godine, bio je lokal jedan, kao kaubojski, diskoteka, i ja sa leđa, krupan somot, košulja plava, taj neki Kićo, držali tu tada Zagreb, a sve vile, kao nama Dedinje, neka plavuša sa s*sama, vidim automati, idemo i on puca u znakove, stigne nas milicija, zaustave nas, on stane, ja potjernicu, Aca potjernicu, Boban, svi nas traže… Ne znam, pričali su da li je bio u domu popravnom, ne sjećam se davno je bilo – ispričao je Golubović.
(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI