KONAČNO RASKRINKAVANJE AFERA ‘BUJANOVAC’ I ‘ŠVICARSKA’: Aleks otkrila Đedoviću sve detalje svog posla

Aleksandra Nikolić je danas pričala sa Markom Đedovićem i otkrila mu sve o svojoj najmračnijoj tajni, koju je nedavno iznio Kristijan Golubović. Ona je ispričala kako ju je jedna od mušterija u klubu gdje je radila u Švicarskoj pretukla, a poslije toga je bila zaključana u stanu pet dana. Đedovića je zanimalo i šta se sve dešavalo u Bujanovcu.

Komšije su prijavile dreku, viku, došla policija, ja se pravim da ne znam engleski, poslije toga me je gazda me je zaključao u stanu, pet dana mi nije dao da izađem. Samo do pumpe da kupim nešto. Ja ti se vratim poslije na posao, kad za šankom sjedi taj… Namjerno je došao. Bila sam tu još 15 dana, poslije toga sam otišla kući. Poslije sam vidjela slike, svuda sam imala modrice – govorila je Aleks.

Što nisi rekla policiji? – pitao je Đedović.

Udarili bi mi zabranu na Šengen, ne bih mogla da putujem, jer sam radila na crno. Poslije sam se razmišljala kako da mu vratim, ali Bog će da mu vrati – dodala je Nikolićka.

A u Bujanovcu? – pitao je Marko.

Tamo ima ludaka. Oni se vrate tako iz Evrope, dođu u lokal, odmah ti pričaju da te vole, da su zaljubljeni – nastavila je Aleks.
A kakvu muziku puštaju? – pitao je Marko.

Pa i našu i njihovu, muzika ispiranje mozga, svako noć isti repertoar. Dođe neka pjevačica, pjeva pjesme ove što se slušaju, Stoja i tako to. Svi se vesele. Ti, Marko, to da vidiš, ti bi se up*šao od smijeha – odgovorila je Nikolićka.

Ja kad bih vas predstavio, mislili bi da ste Naomi Kembel. J*bu Miljanu, misle Naomi Kembel. Tebe bih kao Kim Kardašijan predstavio – rekao je Đedović.

Ali tamo u Švicarskoj gdje smo Milica i ja radile, tamo je kulturica. Ali su sve oženjeni i fizički onako. Nikada ne bih imala nešto sa njima – odgovorila je ona.
Pa nude 10.000 eura – dodao je Marko.

Meni nisu nikad. Ja sam imala u Švicarskoj dečka, ozbiljan dečko, imao je svoju firmu, 34 godine, lijep dečko – govorila je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI