Komšije otkrile šokantnu istinu o braku Anabele i Andreja

U kraju podno Košutnjačke šume stanuje Anabela Atijas sa suprugom i tri kćerke. Nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje u policiji, on, navodno, ne dolazi u taj stan.

Rijetke su komšije koje imaju lijepu riječ o njima i njihovim nasljednicima i većina ne želi da se slikaju i daju svoja imena.

“Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lijepe sreće da ne žive ovdje, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije”, kaže komšinica.

U obližnjem kafiću konobarica nije iznenađena nasiljem u njihovoj porodici.

“Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront”, rekla je konobarica, a piše “Blic”.

Ostale komšije su rekle da ih lićno ne poznaju iako žive u istoj zgradi i da ih ne zanima da li se vole ili tuku.

U restoranu gdje Anabela povremeno jede sa kćerkama i suprugom su rekli da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive.

“Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svaćaju ili na piće ili na večeru”, rekao je konobar.

Neki kažu da se Luna uobrazila poslije Zadruge, dok drugi kažu da je oduvijek bila takva.

“Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam vidjela samo jednom otkako je izašla iz Zadruge. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkako je izašla iz Zadruge, a evo opet tamo”, kaže komšinica iz njihove zgrade i dodaje da je Anabela pod stalnom tenzijom.

“Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu, dok njen muž izgleda bijesan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi”, rekla je komšinica.

(Svet)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI