Kolege nisu ispoštovale Gocu u teškoj situaciji, bila je tu samo Zlata!

Majka pjevačice Goce Božinovske preminula je nakon nekoliko mjeseci ležanja u gipsanom koritu, a iako je tokom svoje dugogodišnje karijere sa svim kolegama u dobrim odnosima, niko se nije pojavio na sahrani, sem njene kume Zlate Petrović.

“Zlata joj je kao sestra, al sramota da se više niko nije pojavio, vjerovatno će reći da se plaše korone, a ne plaše se da pjevaju po žurkama i idu u šoping”, kaže Gocin komšija iz Čačka, ali Zlatu to ne zanima.
“Ne volim da zalazim u to ko je došao, a ko nije. Ja sam tu sa Gocom, ostaću dok se ne da prva subota, kako red nalaže, pa ćemo zajedno da se vratimo za Beograd. Mi smo jedna uz drugu i u dobru i u zlu i tako će uvijek biti “, rekla je Zlata za Svet.

“Majkica će konačno da se odmori, od januara muku je mučila sa bolovima. Ne znam kako ću da se pomirim sa tim da je nema, ali šta da radim. Tu sam sa porodicom, mojom Zlajkom. Prijatelji htjeli da dođu na sahrani, ali sam rekla priji da se ne maltretira da dolazi po ovoj kiši”, rekla je Goca i dodala da ni trudnoj snajki Bojani nije dala da dolazi, jer po običajima to ne valja.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI