KO JE SUPRUG TANJE SAVIĆ? Ovo su mračne tajne njihovog odnosa

0
3

Privatni život Tanje Savić već pet mjeseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, nakon što je njen suprug Dušana Jovančević odveo i usput oteo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Pjevačica je cijeli slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do djece.
Međutim, svi se pitaju ko je njen suprug Dušan? Iako na internetu nema relevantnih podataka čime se bavi, Tanja je nekoliko puta izjavila da on ništa nije radio sve vrijeme tokom njihove ljubavi i da se praktično posvetio njenoj karijeri.

Njih dvoje su i ranije pravili skandale na javnim mjestima, a upravo se jedan dogodio prije par godina na koncertu jedne folk pjevačice.

– Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert, bili su veoma nasmijani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promijeniti. Po dolasku u Arenu, smjestili su se u jednu od loža, a onda se desio skandal. Tanja je sjedila u jednom dijelu i razgovarala sa izvjesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smije sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poletio ka njima – rekao je tada izvor i dodao:
– Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su vidjeli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao – izjavio je za „Alo!“ izvor koji se tada našao na licu mjesta.

U medijim se spekulisalo i da su njih dvoje navodno ostali bez novca, te su tako od Saše Popovića morali da pozajme 10.000 eura kada se Tanja porodila, jer Dušan nije privređivao.

Inače, iako su sada u žestokoj svađi, ovako je Dušan pričao o braku sa Savićkom.

– Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpila da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više – izjavljivao je ranije Dušan.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI