Ko je prvi obukao kombinezon za koji je JK napala Kim

0
65

Pjevačica Jelena Karleuša javno se obratila najpoznatijoj starleti na svijetu Kim Kardašijan i prekorila je što po ko zna koji put “krade” njen stajling.

Naime, ovoga puta bio je sporan kombinezon koji je prva nosila Jelena Karleuša na jednom od svojih nastupa, a zatim se Kim Kardašijan pojavila u gotovo identičnom kombinezonu.

“Ok, ovo jednostavno nije fer. Ovo je moj vlastiti dizajn … Znaš da te volim, ali … Daj mi barem neku zaslugu ili je**no pitaj da radim s tobom ! P.S. (da, puno puta lično dizajniram odjeću za svoje nastupe)”, napisala je Karleuša i tagovala Kim Kardašijan na svom Instagram profilu.

Misterija zvana ko je prvi nosio kombinezon ubrzo je dobila novu dimenziju kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije Rade Manojlović i Šakire u sličnim odjevnim kombinacijama.
Naime, Šakira je sličan kombinezon nosila 2009. godine u emisiji “Ples sa zvijezdama”, dok je naše gore list, Rada Manojlović prošetala sličnu kombinaciju 2017. godine.

Stajlinzi JK, Kim Kardašijan, Rade Manojlović i Šakire, ruku na srce, nisu identični, ali ono što im je zajedničko jeste da su sve četiri na isti način istakle svoje kukove. Zapravo, razlika između njihovih odjevnih kombinacija je i u kroju i u materijalu, ali to nije spriječilo korisnike društvenih mreža da ih porede.
Na kraju moramo zaključiti da su stajlinzi pop dive Jelene Karleuše i Kim Kardašijan ipak najsličniji i da se pjevačica sa razlogom obratila starleti.

(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI