Ko je Cecin novi dečko?

0
118

Vijest da Ceca Ražnatović ima novog dečka odjeknula je kao bomba. Mladi Bogdan Srejović, kako saznajemo, radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama.

Tako ga znaju mnoge gradske face i svi kažu da je fin i kulturan momak.

Takođe, Bogdan ima kćerku Iskru, za koju je dosta vezan, a u braku je bio sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom djevojkom Saše Kovačevića.
Bogdan i Zorana su se razveli prije pet godina ali su zbog kćerke ostali u dobrim odnosima.

Upoznavanje sa Cecom se desilo na rođendanu njene prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.
– Na rođendanskoj večeri u jednom prijestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja vidjeli nekoliko puta, gdje su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga ovaj par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićke.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI