Kemo Zukić Zuka snimio obradu velikog hita Sinana Sakića “Ne zaboravi me”: “Sve ovo mi je dalo vjetar u leđa da nastavim dalje” (VIDEO)

Pjevač Kemo Zukić Zuka je na estradi dugi niz godina i uvijek je imao želju da se publici predstavi nekom pjesmom. Sada je došlo vrijeme da i tu želju sprovede u djelo. U produkciji WS Music snimio je svoj prvi muzički uradak, a radi se o velikom hitu Sinana Sakića iz 1986. godine “Ne zaboravi me”. 

-Prije tri godine doselio sam se u Munchen , a do tada sam radio u Bosni i regionu razne vrste svirki, svadbe, rođendane, sve vrste veselja. Zadnjih godina najviše sam sarađivao sa popularnim bendom “Ritam noći” iz Srebrenika gdje sam rođen i odrastao. Odluka da nešto počnem raditi u studiju bila je spontana, a pošto sam dugo pratio rad poznatog kompozitora Kenana Fejzića Ćine odlučio sam da i za sebe nešto više uradim . Jednostavno sam stupio s njim u kontakt i došlo je do saradnje, kaže za Estradnjake Zuka.
Zašto baš cover pjesme “Ne zaboravi me”?

-Jednostavno želio sam uraditi obradu pjesme koja se ne pjeva često, a na moje zadovoljstvo interpretacija je izgleda našla put do srca onih koji vole i poštuju moj rad. Utisci su više nego dobri , sa svih srana stižu pohvale, a uz to i pozivi za nastupe. Sve ovo mi je dalo vjetar u leđa da nastavim dalje. Pregovaram sa Ćinom da uradim još jedan cover , i naravno poslije toga ako Bog da svoju pjesmu , što se uveliko i priprema.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI