Kemal Hasić u Kalman boemima: Promovisao novu pjesmu i pjevao slušateljima iz BiH, regiona, Evrope, Amerike, Australije…

Na radost i oduševljenje slušatelja u cijelom svijetu, a nakon pauze od nekoliko mjeseci, u programu najslušanijeg radija u BiH Kalman radija svakog ponedjeljka od 22 sata možete pratiti Live emisiju “Kalman boemi” koja je već odavno postala brend na estradnoj sceni.
-Naša ekipa je mala, ali odabrana. U režiji je Adis Smajević koji se brine o tonskoj realizaciji, s obzirom da nas možete i gledati moj kolega Mirza Lokvančić koji se pored rada na radiju bavi i video produkcijom brine se o tome da imamo odličnu reprodukciju slike, nešto što je jedinstveno na ovim prostorima kada su u pitanju emisije ovog tipa. S pravom mogu reći da smo mi original, ipak je emisija Kalman boemi nešto što ljudi ne propuštaju ponedjeljkom, kaže urednica i voditeljica Edina Šukalo.

U ponedjeljak, 28.septembra slušateljima je dva sata pjesmom uljepšao Kemal Hasić, izvrstan vokal i pjevač kojeg vole sve generacije. Pjevao je Kemo na zahtjev slušatelja iz Amerike, Australije,Evrope, BiH i svoje ali i hitove svojih kolega. Kemo je počeo svoj dio programa svojim pjesmama “Pakuješ stvari i odlaziš” i “Zamisli” a nastavio i drugim hitovima.  Promovisali smo i Keminu novu pjesmu “Kuća mala” koja je već na prvo slušanje pobrala simpatije publike.


Moramo napomenuti da emisiju Kalman boemi osim emitovanja putem frekvencija u BiH, satelita i interneta, slušatelji prate i live na zvaničnoj facebook stranici radija.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI