KEMAL HASIĆ PRUŽIO PODRŠKU AMARU ČEŠLJARU

Bubnjar Amar Češljar je ovih dana u žiži medijskog interesovanja. Nakon komentara na proteste protiv Željka Komšića u Mostrau da bi „poslao tenkove“, Dino Melrin i „Letu štuke“ su se ogradili od stava bubnjara.

-Bijah na putu dva dana, umoran stigoh sinoć u kasne sate, otvorih društvene mreže, kad tamo razapinju mog brataAmara Češljara. Nazvah ga tako kasno nije spavao, šta je ovo? Upitah!!?? Kaže “hakovali” mi profil niko mi ne vjeruje… Srce mi zamalo nije puklo koliko sam osjetio da je usamljen i ostavljen. Znam ga više od dvadeset godina. Moj sin nosi njegovo ime, zato ga tako dobro poznajem. Sad, jasno mi je puno stvari bili izbori podignute nacionalne tenzije, mrzitelji naše zemlje nikad otvoreniji i sve tome slično, ali mi nije jasno ŠTA JE SA NAMA? Odrekoše ga se oni koji ga znaju i po 15 godina. Ne možes bolan ostaviti brata kojem je nepravda nanesena i koji ti kaže da nije to uradio. Moraš mu vjerovati, to je vjerski, ljudski, moralno, časno… Ali stigle direktive iz Zagreba nema izdavanja albuma ovim “štukicama” a čarobnjku merlinu (mala slova za malog čovjeka) nema koncerata i odmah reži brata…

-Možda ćete imati još više para, koncerata ali ostat ćete šu**i uvijek. Kažu mi nemoj se petljati ti si ipak pjevač. Pa ako sam pjevač, nisam čovjek bez stava, taman ne bio ništa, kako bih zaspao, šta bih rekao svojim sinovima, valja među raju izaći… Amare volim te i nisi sam, ne mogu ti platiti koliko vrijediš kao muzičar, ali ti garantujem da ćeš u mom bendu biti sretniji, a čarobnjak nek uzme nekog iz Thompsonovog benda. Biće jos popularniji… hajte šlihtaroši ližite g****e po Zagrebu ili bilo gdje drugo. Opet ćete biti kante od ljudi!!! –poručio je Kemal Hasić.

(Expresstabloid)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI