Karleuša: Spremam spektakl kakav Beograd nije vidio

Jelena Karleuša najavila je veliki koncertni spektakl na svom Instagram profilu. Pjevačica će nastupati na predstojećem Music Week festivalu.

„Zbog pljuskova i lošeg vremena, Music Week se odlaže za tačno nedjelju dana kada se najavljuje toplo sunčano vrijeme! Sedam dana više da svi nabavite vaše karte jer vam spremam spekatkl kakav Beograd nije vidio! Vidimo se uskoro“, napisala je Karleuša na Instagramu.

Usljed najave izuzetno loših vremenskih uslova, jake kiše i grada, praćenih niskim temperaturama, festival koji je trebalo da se održi ovog vikenda, odlaže se za slijedeći vikend, najavili su organizatori Belgrade Music Week-a.
„U cilju toga da posjetiocima obezbjedimo siguran i dobar provod kakav zaslužuju, smatramo da je jedino odgovorno riješenje u ovom trenutku odlaganje festivala. Veliki broj najavljenih izvođača potvrdio je nastupe za slijedeći vikend, a očekujemo i nekoliko novih izvođača“ navodi se u saopštenju Skymusica.

Organizatori ističu da će svi koji žele da vrate ulaznice moći to da učine, i da će uskoro objaviti više informacija o rasporedu nastupa i o refundaciji.

(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI