Karleuša pjeva o redaljkama nad pjevaljkama: Evo šta kažu Jelenine kolege na njenu novu pjesmu!

0
2

U novoj pjesmi Jelene Karleuše govori se o estradnim umjetnicama koje od žestokog seksa ne mogu da sjednu. Mala od skandala nije precizirala o kome je riječ. Mala od skandala riješila je da mržnju koleginica podigne na viši nivo, a najnovijom pjesmom, koja treba uskoro da izađe, prijeti da zarati i sa malobrojnima sa kojima dosad nije ulazila u konflikt.

Riječi refrena koji je dosad jedino poznat u javnosti glase: “Izabrane pjevaljke, radimo vam redaljke! Iako vas izje*emo, ne smijete da sjednete”.  Iako su mišljenja o novom duetu male od skandala različita, burne reakcije nisu izostale.

Tako Viki Miljković nije željela da komentariše novi Karleušin uradak, jer, kako je objasnila nije stigla da čuje pjesmu, baš poput Snežane Đurišić i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. – Ne želim da dajem površne komentare, pogotovu ne ovim povodom – kratko nam je rekla Miljković, koja se nebrojano puta našla na udaru Jelene Karleuše tokom posljednje sezone šoua „Zvezde Granda“.

Raspoloženija za razgovor je bila Katarina Živković. – Karleuša je jedina pjevačica na našoj estradi kojoj stoje ovakve pjesme. Želim da joj ova pjesma bude hit, kao i dvije prethodne – rekla je Karleušina mlađa koleginica, očigledno se ne pronalazeći u stihovima.

S druge strane, Željku Šašiću nije smetalo to što JK u pjesmi koristi eksplicitni rječnik, iako takvi tekstovi nisu uobičajeni za pop muziku. – Što bi Oliver Mandić rekao “sve su seke je*ene.

A mislim da same koleginice najbolje znaju šta se između njih dešava i da li toga, o čemu Karleuša pjeva, ima kod njih ili nema – rekao je Željko Šašić.

A da toga nema kod koleginica, tvrdi Goca Božinovska, koja se ni najmanje ne pronalazi u tekstu pjesme. – Na ovaj tekst može da se uvrijedi samo onaj ko se u njemu pronađe. Karleušu obožavam, a ona je prava žena za šou-biznis. Osim toga, dobra je riba, ljudi je vole, a sve što ona otpjeva je ljudima zanimljivo – kaže Goca.

(Izvor: Avaz.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI