Karleuša i Goga zakopale ratne sjekire! Nećete vjerovati šta je Jelena poslala pjevačici!

Nakon brojnih najstrašnijih uvreda koje su jedna drugoj javnoj upućivale tokom 15 godina sukoba, Jelena Karleuša i Goga Sekulić su se pomirile, ekskluzivno saznaje Kurir.
Jelena je prIJe nekoliko dana svojoj kolegici po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz poslJednje kolekcije jednog skupocJenog brenda, a mi smo došli u posJed fotografija koje to dokazuju. Kada je SekulićKa dobila poklon, ostala je bez teksta.

Bez obzira na njihovu dugogodišnju svađu, ona je pJevačici poslala poruku i zahvalila joj se na divnom gestu.


“Karleušu je nedavno posjetila stilistkinja Marina Simić i pjevačica ju je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pjesme ‘Seksi biznismen’, koju snima sa Cobijem. Jelena je prvo zanijemila, da bi zatim rekla: ‘Evo, pošalji joj jedan poklon od mene’ i dala joj dva para skupocjene obuće iz Amerike. Očigledno je nestala mržnja i bijes koju su osjećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina”, otkriva naš dobro obavješteni izvor i dodaje da će se pjevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

“Goga je oduvijek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lijepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su dio šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže”, završava naš izvor, čije navode nam je potvrdila i Sekulićka.

“Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni”, kratko je odgovorila pjevačica, dok je njena kolegica ostala nedostupna.
Karleuša je inače na prošlogodišnjem koncertu Dare Bubamare izjavila da je Goga dobar čovjek, da bi Sekulićka nakon toga rekla da bi joj pružila ruku pomirenja.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI