KAKAV OBRT! Dušan tuži Tanju Savić!

0
4

Kako SCANDAL! saznaje, drama Tanje Savić se nastavlja i ne nazire joj se kraj pošto je sada Dušan riješio da tuži nju!

Tanja nemoćna, sve je protiv nje!

Naime, on je, kako nam prenose izvori, angažovao advokate u Srbiji jer namjerava da joj se osveti za sve što je o njemu javno rekla u posljednjih šest mjeseci!
http://

 Dušan tvrdi svojim advokatima da nije oteo djecu od Tanje, već navodi da je to izmišljotina njenog menadžera. Navodno je Tanja sve smislila u dogovoru sa svojim timom da bi dobila publicitet ne bi li što bolje promovisala nove pjesme. Njemu pak smetaju Tanjine izjave o njemu i zato je riješio sve da joj naplati, pa će je navodno tužiti za svaku izgovorenu riječ protiv njega – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Navodno, ako se Dušan pita, ona može da vidi i čuje djecu kad hoće jer on, navodno, to ne dovodi u pitanje – otkriva izvor i nastavlja:
– Tanja na sve to kaže da nijedna majka ne bi koristila djecu za tako nešto i mučenica je u sve gorem stanju, a Dušan joj sa druge strane prijeti da ima materijala da joj napakuje preko 50 tužbi i poručuje joj da onda gleda kako će da se brani i od kojih para! On je advokatima rekao i da je dobio dozvolu od Tanje da odvede djecu i sada mu nije jasno šta Tanja hoće, a ona se pak nije nadala da će on toliko dugo ostati, a jedino joj je bilo važno da djecu zbrine zbog korone. Kako god, njena agonija se nastavlja, a Dušan je očito neumoljiv – završava naš izvor.

(Svet-scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI