Kaća Grujić se premišlja oko svadbe, napravila haos

Kako Scandal saznaje, Katarina Grujić premišlja se oko velike svadbe, pa je tako izazvala toliki haos da se njeni i roditelji njenog vjerenika Gobeljića hvataju za glavu!

–Marko je divan, obožava Kaću i ispunjava sve njene želje – objasnio je izvor Scandala! i dodaje:

–Međutim, njegovi roditelji planirali su veliko veselje, kao uostalom i Kaćini, a onda su čuli kako je Kaća rekla da joj se svakog dana mijenja mišljenje! Čas bi svadbu sa hiljadu zvanica, a čas bi da sa Markom ode negdje daleko i da to bude romantična svadba na plaži sa dvadesetak gostiju. Želja joj je da to bude negdje na moru i da sve zvanice uživaju i provesele se – priča izvor i dodaje:
–Markovim roditeljima je bitno da se sve unaprijed riješi i da se krene sa pripremama. Zato insistiraju da znaju kad, gdje i kako snajka želi da proslavi udaju. Ovako se Kaća premišlja, panika je sve veća, a oni su ko zapeta puška da dijele pozivnice za svadbu. Marko se u to pak ne miješa. Kako god da Kaća riješi, tako će i biti. Čak se našalio i rekao majci da je uzbuđena kao da ona treba da se udaje – završio je izvor za Scandal!.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI