JK i Bosanac u ,,ljubavnom” okršaju dok je pjevao Edin Nezirov

Edin Nezirov (21) dolazi iz kako Bosanac kaže, pjevačkog grada, Bihaća, a mentor mu je bila Viki Miljković. On nam se predstavio pjesmama ,,Nema me” od Đanija i ,,Maskara” Saše Matića.
Edin je dobio 4 glasa od Jelene, Snežane Đurišić, Đorđa Davida i Ane Bekute i time mu je omogućen baraž. Kandidat je rekao da mu je bilo lijepo, što je i pokazao svojim ponašanjem na sceni.

,,Ovo je prvi šou gdje se jedu mala djeca. Mi jedemo malu djecu” rekla je JK a onda je Marija obrazložila zašto nije dala glas: ,,Pjevao si bolje u prvom krugu, broj dva nije mi se uopšte dopala prva pjesma. Stlski divlje i ruralno. Ti ne znaš da se ponašaš na sceni, izgledaš jako čudno. Smatram da ti je apsolutno mjesto u baražu”.

,,Ti se mene podsjetio na Nataliju. Išao si forte i udario u plafon. Pravio si intonativne faulove. Borio si se ali nije sve u tjeranju” rekao je Bosanac sa čime se JK složila ali dodala: ,,Ti si potencijal. nebrušeni dijamant ali moj ti je savjet, kao kada vodiš ljubav. Prvo predigra, zagrijavate se , ne udariš je odmah kamenom u glavu”. Bosanac je na to odbrusio Jeleni- Šta ti učiš tatu kako se prave djeca!
Za kraj, kandidat je rekao da može bolje da pjeva i da će savladati scenske pokrete.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI