JK i Bosanac nazivali takmičarku teletom, porodica plakala u bekstejdžu!

Najnovija emisija “Zvezde Granda” upamćena je po nesvakidašnjem ponašanju Jelene Karleuše i Dragana Stojkovića Bosanca, koji su brutalno izvrijeđali kandidatkinju Anđelu Tanasković. Nakon brojnih uvreda na njen račun, djevojka je napustila takmičenje, a njena porodica se rasplakala u bekstejdžu.
Naime, takmičarka iz Niša dobila je uvredljive komentare od Bosanca i Jelene, koja joj je objasnila da je za šou-biznis potreban mozak, a da ga ona nema. U jednom trenutku Anđelu su uporedili sa teletom, što je ona teško podnijjela.

– Toliko neinspirativno, nenadahnuto, bez veze. Bila je jedna Džejla, koja je sa takvim glasom napravila haos. Ti si sada pokušala da je iskopiraš i ispalo je katastrofa. Uzeti ovakve pjesme nema smisla ni slušati. Jadan taj tvoj mentor, koji te uči takvom pjevanju – rekao je ljutito Bosanac, a 18-godišnja djevojka pokušala je da se opravda.

– Ne idem na časove, ako ste na to mislili – rekla je takmičarka, ali se harmonikašu to nije svidjelo, pa je počeo da viče na Anđelu i da je ponižava:

– Alo, je l’ vi kandidati mislite da smo mi ovdje volovi, mi nećemo pasti na to vaše mukanje, zato ne pričaj gluposti. Još strašnije je onda ako ne ideš na časove, a tako foliraš sa pjevanjem.
Nakon što je Bosanac rekao svoje mišljenje, Karleuša ga je podržala i još brutalnije isprozivala kandidatkinju kojoj nimalo nije bilo svejedno, te je bila na ivici da zaplače.

– Ti si kao tele! Gledaš u mene kao u šarena vrata. Nisi ni o čemu razmišljala, ni šta da obučeš, ni kako da izgledaš, ništa. Ti si jednostavno tabula rasa. Ti si jedno “mu” i u ovom poslu nikada uspjeti nećeš – vikala je Jelena kao sumanuta i dodala:

– Ti, djevojko, ili nemaš mozga ili ga ne koristiš. Inteligencija je ključ uspjeha u ovom poslu, ali ti nisi ni inteligentna, to je očigledno. Na to se Bosanac nadovezao, pa je prokomentarisao:

– Nema smisla da ovako dođeš na jedno takmičenje, sramota. Dok su se jedan za drugim redali uvredljivi komentari, Anđela je stajala nepomična i ništa nije progovarala, što je Karleušu dodatno isprovociralo.

– Vidiš, ti ne reaguješ ni na šta. Stojiš tu sva nikakva, bleneš u blijedo. Ti si jedno “muuu” i ništa više. Nikada od tebe ništa neće biti. Ajde sad se skloni da te ne gledam više, pošto je očigledno da te niko neće uzeti – završila je pjevačica.
Za to vrijeme, takmičarkina rođena sestra i majka nisu prestale da plaču u bekstejdžu, a onda su kandidatkinju poslali kući, rekavši da je bezveze i da je neiskusna.

(Republika)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI