Jelena Shanti u timu Grand produkcije objavila novi spot: “Iako nisam sama pronašla sam se u pjesmi “Opet sama” (VIDEO)

Najveća i najbolja produkcija stoji iza još jednog hita čiji je i spot ugledao svjetlost dana. Radi se o pjesmi “Opet sama” mlade i atraktivne Jelene Shanti iz Amerike kojoj je cilj što kvalitetnije i profesionalnije se predstaviti svojoj publici.
-Pjesma “Opet sama” mi je posebno draga jer je bila omiljena numera mog pokojnog oca. Imam cijeli album, ali posebno mjesto zauzima upravo ova pjesma u kojoj sam se u potpunosti pronašla, iako nisam sama, poručuje pjevačica sa osmijehom.

Muziku i tekst potpisuje čovjek koji je među najboljim u svijetu muzike, a to je Peđa Medenica, dok je za aranžman bio zadužen Endži Mavrić. 

-Za ekranizaciju pjesme se pobrinula vrhunska Grand ekipa na čelu sa Goranom i Dušanom Šljivićem tako da me ni hiljade kilometara nije spriječilo da dođem u Beograd i završimo posao oko snimanja. Presretna sam i zadovoljna, jer ipak se radi o prvom spotu u mojoj karijeri.

Orijentalni ritam, baš onako kako je Jelena htjela, jednostavno vas opije i pjesmu “Opet sama” svaki put želite čuti iznova. 

 

Portal Estradnjaci.ba će se pobrinuti o kompletnoj promociji tako da ćete sve vijesti o Jeleni Shanti moći pročitati na našem sajtu.
Uživajte uz pjesmu i spot “Opet sama”!

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI