Jasmina tvrdi da ima vanbračnog sina sa Darkom

Darko Lazić doživio je neprijatnost kada se na njegovom nastupu, navodno, pojavila djevojka koja tvrdi da ima vanbračnog sina sa pjevačem.
Izvjesna Jasmina iz Frankfurta pojavila se na Darkovom nastupu u Njemačkoj tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina, piše “Kurir Stars”.

Kako se navodi, ona je po svaku cijenu htjela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbjeđenje spriječilo u tome.

– To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pjevao. Bilo je krcato, igla nije imala gdje da padne. Svi su bili lijepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu. Međutim, na ulazu u klub sam primjetila djevojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš to veče da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbjeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mjesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dijete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali niko nije to shvatio ozbiljno – ispričao je izvor pomenutog lista.
Ova informacija prenijeta je Laziću, koji je, kako se navodi, bio u čudu.

– Darko je rekao da nema vanbračne djece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smješta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želio da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj djevojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu Jasminu iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pjevač nije mogao da povjeruje u to na šta su žene spremne i kako koriste djecu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i dijelio autograme – završio je izvor.

Darko Lazić se za sada ovim povodom nije oglašavao u medijima.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI