JANI UPALA POLICIJA U RESTORAN!

0
124

Folk pjevačica Jana Todorović doživjela je neprijatnost kada je u njen restoran, koji je nedavno otvorila u Beogradu na Južnom bulevaru, upala policija jer su je stanari prijavili da radi prekovremeno.

Naime, kakoSrpski telegraf saznaje, pjevačica je nastavila sa svirkom poslije 20 sati, kada bi, prema pravilu, trebalo da zatvori lokal zbog propisanih mjera usljed epidemije koronavirusa, a neko od susjeda je namjerno pozvao policiju da interveniše.

– Jana je bila u društvu nekoliko prijatelja kada je policija upala u lokal. Upoznata je s tim da radno vrijeme mora da se završi do 20 sati, što je i ispoštovala. Svi gosti izašli su na vrijeme iz restorana, ali je ona ostala u separeu s još nekoliko drugarica i prijateljem. Bend koji inače svira u njenom lokalu nastavio je da ih zabavlja na uvce, pa su ostali u restoranu skoro do 21 sat. Policija je upala u restoran, pa su odmah pitali ko je vlasnik objekta. Jana je normalno ustala i pitala da li postoji neki problem, a oni su objasnili da su dobili prijavu jer se stanari žale na buku – priča izbor blizak pjevačici.
Kako dalje saznajemo, Jana je momcima iz policije objasnila da je nemoguće da je nekome smetala muzika jer ozvučenje nije jako, pa je pokušala da izgladi situaciju.

– Pjevačica je najkulturnije objasnila da bend svakog dana svira kod nje u restoranu, ali da muzika nikada nije pojačana tako da smeta komšijama. Policajac je pitao zbog čega lokal i dalje radi kada zakonski to ne bi smjelo da se dešava, a ona je rekla da svi koji sjede nisu gosti, već kućni prijatelji. Objasnila je da su ostali poslije osam sati da bi večerali i krenuli kući i da nikakva žurka nije u pitanju. Janu je zanimalo ko se od komšija žalio, pa je policajce pitala šta su ljudi rekli, a oni su odgovorili da je neko od stanara ispričao da se kod nje stalno prave žurke i da se radi prekovremeno – priča naš sagovornik i dodaje:
– Pjevačica je prvo počela da bjesni i da priča da to nema veze s istinom jer niko ne pravi buku i ne ostaje prekovremeno, ali se na kraju smirila. Policajci su joj rekli da će drugačije da postupe ako je neko od stanara opet bude prijavio, pa se društvo razišlo iz restorana, samo uz opomenu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pjevačicom, ali je ona sve vrijeme odbijala pozive na broju koji je poznat redakciji, dok se na broj restorana koji stoji na njenom veb-sajtu, takođe, niko nije javljao.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI