Iz rijalitija ide pravo u Niš po Željka: Ivan traži DNK test da uzme Miljani sina!

0
3

Ivan Marinković sjetio se da ima sina sa Miljanom Kulić, a spreman je i da uradi DNK test kako bi dokazao očinstvo i tražio starateljstvo nad malim Željkom.
On već pet godina boravi u “Parovima”, a ništa drugačiji život ne vodi ni Kulićka. Međutim, česte svađe u njenom domu navele su Marinkovića da se zaputi u Niš po sina.

– U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvijek pratim šta Miljana radi, gdje ide i kako se ophodi prema djetetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dijete. Zna da je njegov, još kada ga je prije četiri mjeseca vidio u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dijete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće – ispričao je za Star Ivanov dobar drug koji je sa njim u kontaktu i otkrio nam njegove namjere.
– Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dijete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta – završio je izvor za Star.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI