IVANA ALEKSIĆ SE VIDJELA SA TOMOVIĆEM: Prijateljica sve odala!

Ivana Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, koji ju je u “Zadruzi 4” javno prevario sa Tarom Simov, postala je prisna sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim reper nije bio u dobrim odnosima dok je Tomović boravio u Bijeloj kući. Prema riječima njene prijateljice, ona se srela sa bivšim zadrugarom.

Sve je počelo kada je Ivana Aleksić otključala svoj profil na Instagramu i objavila novu fotografiju koja je dobila nekoliko hiljada lajkova. Na njenu ljepotu nije ostao imun ni Vladimir, pa je javno prokomentarisao kako je lijepa.

Ovo je mnoge iznenadilo, ali još više Ivanin odgovor.
– Neće, neće, ti si moj zaštitnik – napisala mu je ona.

Ubrzo je Ivana uzvratila Tomoviću komplimentom, pa je komentarisala njegovu objavu na Instagramu.

– Vrednica, pametnica – napisala je ona uz emotikon poljupca, doj je Vladimir odgovorio emotikonom srca.

To je bilo dovoljno da krenu šuškanja da su njih dvoje u vezi, a izvor “Kurira” kaže da su se Ivana i Vladimir sreli nakon što je on diskvalifikovan. Ipak, navodno između njih nije bilo ničega, ali su sijevnule varnice i vole da provode vrijeme zajedno.
Kako se dalje navodi, Ivana još uvijek ne želi o tome da priča javno, niti da razmišlja o vezi sa Vladimirom, sve dok ne bude sigurna šta će biti sa njenim brakom.

Ono što je zanimljivo jeste da je Tomović bio u lošem odnosu sa Ša dok je bio u Zadruzi, a razlog je bila ljubomora, te je branio Tari da komunicira sa njim.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI