Isplivale nove pikanterije o Katarini Grujić: Krala je hranu od nas!

Nakon skandala na sopstvenoj svadbi, kad je otjerala sedmu silu iz samo njoj znanih razloga, a koje je pritom ona zvala, Kaći Grujić više ne cvjetaju ruže, a sad su počele da isplivavaju razne pikanterije o pjevačici.

Naime oglasila se Jelena Golubović, glumica, rediteljka i rijaliti igrač koja je opisala njeno ponašanje dok su bile cimerke u “Farmi”, te da je ovo bahato ponašanje ne iznenađuje.

“Katarina je primitivna i nevaspitana. Pozoveš novinare, a onda nećeš da im ispoziraš za sliku? To može samo provincijalka. To je veliko nepoštovanje. A i ova Andreana Čekić, šta je umislila? I nju je stvorila sedma sila. Nemam riječi, to su samo kompleksi. Pa i Gobeljić je nadmen kao da će biti fudbaler sto godina. To je bezobrazluk svoje vrste. Koliko znam Brena ni Ceca koje su najveće zvijezde, nisu se tako ponašale. Ovo što je Katarina sebi dozvolila, prave zvijezde ne rade i zato mogu da kažem da je ona kvazi zvijezda, umišljena i do zla Boga iskompleksirana”, kaže Jelena za “Svet”.
Jelena i Kaća Grujić su se na Farmi žestoko sukobile, Kaća je umalo nasrnula fizički na nju, bacala joj stvari, a to nikada nisu izgladile.
“Ja sam je pitala zašto je takva jer mi nismo jedna drugoj konkurencija, razlika u godinama je velika i nije imala razloga da se tako ponaša. Ja je ne ugrožavam u njenom poslu, ona je pjevaljka iza koje stoji otac ili neko, a iza mene stoji moj rad. I na Farmi je umjela da pokaže svoje pravo lice, vidjela se njena grubost, njena netrpeljivost prema ostalim, njena gramzivost. Kažem ti, ona se ugojila kada drugi nisu imali šta da jedu! Krala je hranu od nas, što ja sebi nikada ne bih dopustila. Ona je postala snob, ali kako je brzo započela karijeru tako će brzo i da padne”, misli Jelena Golubović, piše Blic.

(Republika)

 

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI