Isplivala šokantna prepiska Halida Muslimovića i ljubavnice sa kojom se sudi!

Pjevač je dvije godine bio u vezi s Bašićkom, od koje je stalno pozajmljivao novac, što dokazuju i poruke koje su razmjenjivali.

Halid Muslimović posljednjih dana oglašava se u javnosti da bi porekao da je ikad bio u vezi sa Sonjom Bašić iz Australije, pravdajući se da je ona njegov fan koji ga proganja, te tvrdeći da nije uzimao novac od dotične, već da su samo sarađivali.
Ali na svaku takvu Halidovu izjavu Sonja se javi i priloži dokaze. Ovaj put, na osnovu prepiski koje nam je Bašićka dostavila, zaključili smo da njih dvoje jesu bili u ljubavnoj vezi, kao i da je Muslimović od nje tražio novac, koji mu je ona i davala.

– Nit sam ljuta, nit da se ti ljutiš. Boli me pi*ka za pare, već hoću da te pitam: Je l’ tebi uopšte stalo do nas? Ozbiljno te pitam, bez ljutnje. Iskren budi, to želim da znam – napisala je Bašićka u jednoj poruci Halidu, na šta joj je on između ostalog odgovorio:

– Sonja, draga si mi, je*eš pare. Možemo i treba da budemo u vezi i na vezi. Sudbine su čudo, ti imaš svoj svijet, a ja svoj, kao i porodice, biznise. Ali možemo biti dobri i zajedno, pa šta bog da.

Međutim, došlo je do svađe između njih zbog toga što je Muslimović od svoje drage sve više tražio novac, pa mu je ona na tome zamjerila.

– Ja za to ne znam, ali okej. Budi na mom mjestu. Nisam bio s tobom da bi mi pomogla, nego si mi interesantna i draga osoba. Drugačija si, imaš nešto što mi prija – napisao joj je pjevač, ali Sonja nije htjela tako lako da popusti.

– Nisi ti naivan, imaš 55. Pitala sam te da li ti je stalo do nas? Ti znaš šta to znači, ne pravi se glup, jer ja nisam. Osim toga, da sam dobra dok ti pomažem, tebi ništa drugo ne značim, priznaj – upitala je ona i dobila direktan odgovor.
– Značiš. Ja ne idem u krevet baš sa svakim, a pogotovo tri dana na odmor.

Osim poruka u kojima Sonja i Halid razmjenjuju ljubav i svađaju se, postoje i prepiske u kojima pjevač otvoreno traži od svoje ljubavnice da mu pošalje novac.

– Nemoj negativno, kod tebe je sve ful. Može li da bude jedno 8.000 maraka – pitala je Bašićka, ali je Muslimoviću taj iznos bio nedovoljan:

– To je potrošeno. Moram sutra da budem u mjenjačnici, 1.000 eura advokat, ostatak plata, djeca, fakultet 5.200 eura itd.

Podsjetimo, javnost je za aferu između Halida i Sonje saznala krajem jula prošle godine, kada je Halid pretukao Bašićku kod Banjaluke. To se odigralo u Muslimovićevom automobilu u momentu kada je ona tražila da joj vrati novac koji joj duguje. Sonja je protiv Halida podnijela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a potražuje od njega i dug od 107.000, za šta ima dokaze.

(Alo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI