Isplivala šokantna Lunina prepiska u kojoj priča o Kiji i Slobi

Blogerka Luna Đogani ušla je u “Zadrugu 2” kako bi popravila sliku o sebi koju je ostavila nakon ljubavne veze sa tada oženjenim Sobom Radanovićem. Sada je isplivala prepiska u kojoj Anabelina kćerka objašnjava da “oni pune klubove na njenoj grbači”, aludirajući na bivšeg momka i Kristinu Kiju Kockar.

Isplivale su poruke koje je Luna poslala pred sam ulazak u “Zadrugu”.

Jedan od razloga ulaska ponovo u rijaliti, jeste to da Đoganijeva pokaže kako nije samo “Slobina ljubavnica”, već da mnogo više vrijedi.

“Moram da uđem jer imam priliku da ispravim sebe, a ja sam ta koja je najgore prošla od svih. Ne radim ništa, oni pune klubove preko moje grbače, a ja sjedim kući”, osvrnula se vicešampionka na to što su Sloba i Kija počeli uveliko da nastupaju.

“Sje*ali su me i okrenuli leđa i misle da je kraj. Ne želim u narodu da ostanem ljubavnica Slobina”, zaključila je Luna.

Vidjećemo kako će Radanović i Kockareva reagovati povodom ovih poruka.

Lunina poruka je puna gorčine i osjećaja bespomoćnosti:

“Nikoga ja nisam prodala. Ne možeš da znaš razloge zbog kojih ulazim, a da osuđuješ to. Moram da uđem jer imam priliku da ispravim sebe, a ja sam ta koja je najgore prošla od svih. Ne radim ništa, oni pune klubove preko moje grbače, a ja sjedim kući i trunem. Neću to da im dozvolim. Sje*ali su me i okrenuli leđa i misle da je kraj. Ja tebe nisam prevarila, ja sam ona Luna koju si upoznao, samo nisam sretna i ne želim u narodu da ostanem ljubavnica Slobina, jer ja to nisam i imam mnogo više”.

(Svet)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI