Isak Šabanović priznao od čega je obolio tokom Zvezda Granda!

Isak Šabanović je u finalu Zvezda Granda osvojio drugo mjesto. Pjevač otkriva da mu je zbog medijske pažnje skočila cijena nastupa.

Pobjednik takmičenja “Zvezde Granda” je Mahir MulalIć (21)! Mladi pjevač nastupao je pod “baksuznim” rednim brojem 13, i odnio pobjedu!

Ovaj talentovani mladić u samom finalu takmičenja zauzeo je prvo mjesto SMS glasovima publike. Drugi je bio Isak Šabanović, pjevač koji je važio za favorita tokom cijelog takmičenja i koji kaže da je “znao da neće pobijediti”
– Prezadovoljan sam što sam došao do finala. Mislio sam da ću ranije napustiti takmičenje. Veliko je zadovoljstvo ovdje biti, jer sve ovo nisam mogao ni da sanjam dok nisam postao zvezda Granda. Kada sam se prijavio, ja nisam znao da ću stići do finala, i onda kada se sve ovo dogodilo jedva sam čekao da se i završi – rekao je Isak za Alo i dodao:

– Znao sam da neću ja pobijediti. Sada se super osjećam, jedva čekam da počnem da radim, da idem iz grada u grad, da zarađujem i da se družim sa publikom. Mogu i da vam se zakunem da nisam nimalo razočaran. Ja sam Mahiru rekao da želim da on pobijedi, samo da me svi više puste na miru.
Isak Šabanović je otkrio i mane i prednosti dvogodišnjeg takmičenja:

– Ovo je ozbiljan stres! Ovdje sam dobio šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla, a izgubio sam i dvadeset kilograma. Smršao sam zbog stresa i zbog toga volim što se sve završilo.Što se tiče cijene nastupa, ozbiljno je skočila, ali to je sve zbog ovog takmičenja, a ne zbog mene samog.

(Republika)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI