Intervju sa ženom koja je radila na istom mjestu gdje i Milica Kemez

Ona je radila u istom klubu u kom su radile Milica i Aleksandra Nikolić, a prije njih tu je radila i Sanja Stanković i druge djevojke.
Kako tvrdi, informacije koje je iznijela Rea Anđelković nisu potpuno tačne i tvrdi da je Andrea ukrala njene dokaze i plasirala ih u javnost.

– Hoću da demantujem i da se ogradim od njenih informacija. Ona je pokrala snimke i slike iz mog foldera, ona te ljude ne poznaje, niti ima bilo kakav kontakt sa njima. Rea je mene zivkala da joj dam informacije. Ja nisam željela i riješila je da pokrade materijal – priča Katica i objašnjava:

– Nije istina da je Milica bila sa dečkom od njene sestre, već od kume. Dok smo radile u lokalu u Švicarskoj, djevojke su same birale hoće li ići sa momcima za novac. Oni se dogovaraju i idu poslije radnog vremena. Taj bar nije bio povezan sa prljavim poslovima, to što su djevojke poslije radile bila je samo njihova volja – otkrila nam je Katica i opisala kakva su bila pravila poslovanja u tom klubu.

Makedonka je bila voljna da priča o burnom životnu aktuelne zadrugarke, te nam je otkrila sa kim se Milica zabavljala prije rijalitija.
– Milica Kemez je bila u vezi sa dečkom koji je gazda na benzinskoj pumpi. Sa njim se svakodnevno drogirala i vraćala pijana sa posla, bili su zajedno oko godinu dana. A dok je bila u Švicarskog bila je u vezi sa gazdom bara.

– Moram da demantujem i to da sam ja rekla da je Milica Kemez imala grupne odnose za 5.000 eura. Ja to ni u jednom trenutku nisam rekla, a stavljeno mi je u usta – ispričala nam je Katica.

Da bi svaka djevojka zaradila bakšiš trebalo je da se popije barem 5 flaša od strane gostiju, da bi one dobile bakšiš od gazde. Ja sam radila tamo i znam kako funkcioniše. Na svako prodato piće imala sam procenat. 

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI