Ilda Šaulić sa porodicom otputovala u Ameriku za praznike: “Dva dana smo bili zarobljeni zbog oluje”

0
23

Pjevačica Ilda Šaulić otputovala je u Ameriku sa suprugom Bojanom i kćerkom Emom, a zbog snijega i oluje bili su zarobljeni dva dana, jer je saobraćaj bio u kolapsu.

– Odmah po slijetanju bili smo dva dana zarobljeni u Nju Džerziju, jer je čitav Njujork bio u kolapsu zbog sniježne oluje. Tek kada se to smirilo, otišli smo da obiđemo grad, ali ostali smo kraće od planiranog zbog Bojanovih obaveza u Vermontu, što je bio osnovni povod za naše putovanje – rekla je Ilda.

Pjevačica je otkrila kako je njena prodica provela praznike u Americi, kao i kakva praznična atmosfera tamo vlada, a istakla je da su ljudi, kao ona, njen suprug i kćerka, sami organizovali svoj zabavni program.
-Bojan ima stan u Sent Albansu, živopisnom američkom gradiću poput onih iz romantičnih komedija s božićnom temom. Na centralnom trgu su klizalište, gradska skupština, jedna biblioteka, nekoliko čajdžinica… – ispričala je Ilda i dodala:

– Sve je dekorisano još za njihov Božić, svuda se čuje muzika, imaš osjećaj kao da živiš na Holmark kanalu. Ema je s tatom išla da isijeku jelku, okitili smo kuću, bilo je samo nas troje, jer neki od prijatelja zbog snijega nisu mogli da dođu. Dočekali smo tako 2021. po našem vremenu, a po njihovom smo zaspali prije ponoći.

– Uveče smo izašli u šetnju, u parku ima bina koja je natkrivena i na kojoj nema programa, ali smo mi na njoj nastupali. Ja sam recitovala, Bojan je pjevao pjesmu Riblje čorbe, dok je Ema bila zadužena za moj repertoar, pa je otpjevala “Stani, dušo” – rekla je Ilda za Objekiv i dodala:
– Uprkos ograničenom kretanju, proveli smo se fantastično. I Božić smo proveli porodično, Ema nam je bila položajnik, ali sad smo se uželjeli sunca, tako da ćemo se spustiti do Floride čim budemo mogli.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI