Ibro Bublin dokazao da je broj 1 i s razlogom pobjednik Zvezda Granda (VIDEO)

Još kada je davne 2016. godine talentovani momak iz Sarajeva odnio pobjedu u „Zvezdama Granda“, bilo je jasno da je pred njim blistava karijera, što je vremenom i dokazao.

Raskošni talenat i pobjedu u najgledanijem takmičenju Ibro Bublin je iskoristio na najbolji mogući način, a dosljednost narodnoj muzici pokazao je i autorskim pjesmama koji je godinama pažljivo birao i snimao, što je naišlo na odličan prijem i reakciju publike.

Pjevačevom besprijekornom imidžu u javnosti doprinijelo je i njegovo skromno ponašanje, kao i gospodski stav koji svaki put pokazuje u raznim televizijskim gostovanjima i na nastupima, a sad je to još jednom i potvrdio.
Pjevač je nedavno gostovao u emisiji „Pjesmom za dušu“, gdje je gledaoce ponovo „kupio“ svojim talentom, muzičkim repertoarom, ali i ponašanjem na sceni, pogotovo nakon izvođenja čuvene sevdalinke „Srdo moja“.

Na poseban i vrlo emotivan način pobjednik „Zvezda Granda“ donio je čuveni sevdah, što je na društvenim mrežama naišlo na neočekivane reakcije i hvale.
„U tvom glasu je Božiji dar, magija! „Tako se pjeva u Bosni“, „Tvoj glas prosto miluje, kao da me anđeli miluju svojim krilima. Dijete, svu sreću i uspjeh u životu ti želim“, „Ah, meraka“, „S razlogom pobjednik najpopularnijeg takmičenja“, „Vanvremenska pjesma! Ove današnje komercijalne ni do članaka im nisu. Bravo, Ibro“, neki su od komentara na Bublinovo izvođenje pjesme „Srdo moja“ koju možete da poslušate u videu.

http://

(Grand.online)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI