Igor X o bivšoj supruzi Mini Kostić: ”Ne znam što pričamo o njoj kad smo 10 godina razdvojeni!” (VIDEO)

1
5

Neizbježno pitanje kada je riječ o Mini Kostić i Igoru X, jeste kako funkcionišu nakon razvoda, a iako su više puta pričali na tu temu, uvijek ostaje interesantno da kažu, ima li nešto novo u njihovom odnosu.
– Mi funkcionišemo normalno, najviše zbog kćerke Anastasije, kad treba da je uzmem i slično. Naravno Mina mi pošalje i kad ima neka nova pjesma i tako. Ali šta mi više da pričamo o tome, pa smo smo razdvojeni već 10 godina, nije ovo ništa svježe– rekao je Igor u ”Grand magazinu”.

Da li su Mina i on bili idealan spoj kada je riječ o ljubavnom životu ali i u poslu, jer je njihova pjesma ”Grudi od betona” bila veliki hit, on kaže- Pa ne znam, ona je tad bila poznata ja nisam, i to je uradila da mi izađe u susret. Potrefilo se da smo našli super pjesmu koja je zadržala status slušane pjesme ali nikad nije bila megahit.
A kada je riječ o njegovom ljubavnom životu, Igor ne želi ništa da otkriva- Bilo me je jedno vrijeme po žutoj štampi i sad ne volim ništa da eksponram ni na društvenim mrežama čak.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI