Hilmija Hot: Mojoj publici poklanjam novi HIT

Hilmija Hot je dobro poznato ime na estradnoj sceni i pjevač koji iza sebe ima bogat estradni staž i pjesme koje su rado slušane kod njegove publike.

Sigurno su se ljubitelji njegove pjesme pitali kada će ovaj pjevač snimiti novu pjesmu i obradovati ih novim zvucima.

Estradnjaci otkrivaju da ubrzo izlazi dugoočekivana pjesma na kojoj je Hilmija sa svojim saradnicima strpljivo radio jer kako nam je i rekao u telefonskom razgovoru želio je da nakon duže pauze to bude nešto zaista kvalitetno.

-Ekskluzivno za Estradnjake otkrit ću da se pjesma zove “Ja neću drugu”. Kompletan autor  je mladi tekstopisac,muzičar,i kompozitor Nikola Bardak u čijem je studiju “Sky” u Beogradu je pjesma i snimljena.

S obzirom da je Bardak dokazani autor koji radi za mnoge estradne zvijezde kao što su Dado Polumenta, Slavica Ćukteraš, Slađa Delibašić, Katarina Kovačević, Maja Marijana te mnoge druge iz Grand produkcije sigurni smo da je za Hilmiju Hota napravio veliki hit. Čak su pjesmu čuli i mnogi muzički kritičari koji su isto rekli.

Pjesma koja je i dalje rado slušana a koju je također radio isti autor je Hilmijina “Milion dolara”koja je nagrađena i Oskarom za Hit godine, te pjesma “Igraj,igraj”.

-Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati, naravno ja sam prezadovoljan a na publici je da na kraju da konačni sud. Strpite se još nekoliko dana jer ću vas obradovati ekskluzivno na Estradnjacima sa mojom novom pjesmom “Ja neću drugu”, poručio je Hot koji živi i radi u dalekoj Americi.

U prilogu vam donosimo i nekoliko fotografija iz moderno opremljenog profesionalnog muzičkog studija “Sky” iz Beograda.

(E.Š.)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI