Hanku Paldum ugostili u Turskoj

Diva sevdaha i narodne pjesme Hanka Paldum posljednjih dana uživa u turskom Izmiru, odakle svakodnevno objavljuje fotografije iz obilazaka tamošnjih znamenitosti i  druženja sa svojim domaćinima, ali i svojim fanovima šalje lijepe emocije.
Tako je uz sliku pored povijesne Sahat-kule na izmirskom trgu Konak, koja se smatra glavnom znamenitošću grada, napisala: “Sreća je vaš izbor, a ne vaše stanje!”

View this post on Instagram

Sreća je vaš izbor, a ne vaše stanje! 💋💋💋💋

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

Koliko je Hanka sretna u Izmiru govori i sljedeća fotografija uz koju je svoje pratitelje na instagramuj počastila i emotivnom porukom: “Volim vas”

View this post on Instagram

Volim vas ♥️

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

Na narednoj slici Hanka je u društvu svojih domaćina.


-Divan ambijent u restoranu Deniz na obali Izmirskog zaliva Egejskog mora. Hvala mojim dragim prijateljima na gostoprimstvu, Dženku Bosnali i Hasanu Šehoviću, predsjedniku Svjetskog Saveza Dijaspore BiH – objavila je zvijezda bh. muzičke scene.

Također uslikala se u dijelu Izmira koji je jedan od najtradicionalnijih gradova u Turskoj s kamenim kućama i uskim ulicama.

-Sedam godina kasnije, u Alacatı gdje smo snimili isječak naše pjesme “‘ Život je lijep” sa Cenk Bosnalijem – otkrila je Hanka.


Inače, ona je s Bosnalijem 2013. godine u Izmiru snimila spota za pjesmu “Život je lijep”. Bosnali je turski muzičar bh. porijekla, rođen u Izmiru.

(Azra.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI