Goga trpi ozbiljne bolove zbog silikona! Operacija rizična!

Folk pjevačica Goga Sekulić odložila je za proljeće naredne godine korekciju grudi, koju je trebalo da uradi ove jeseni. Iako trpi nesnosne bolove u leđima zbog ogromnih grudi, pjevačica je zbog brojnih obaveza intervenciju odložila.
– Goga već dvije godine ima problem sa silikonskim grudima. Od 2017. godine počela je da osjeća bol u leđima zbog velikog obima grudi, te su joj ljekari još tada naložili da implante broj pet zamijeni manjim kako bi se riješila bolova. Goga je to zbog posla odlagala, onda je uslijedila trudnoća, pa je riješila kada se porodi da to reguliše. Ona je planirala da u ovom periodu to obavi, ali zbog poslovnih obaveza pomjerila je operaciju za narednu godinu. Goga će vjerovatnou februaru da zamijeni silikone u grudima i jedva čeka da se oslobodi bolova u kičmi. Takođe, Goga smatra i da joj velike grudi više ne priliče i da sa njima izgleda degutantno – navodi izvor blizak pjevačici, koja je potvrdila da je prolongirala operaciju grudi.

https://www.instagram.com/p/B4xe7QKnfk4/?utm_source=ig_embed
– Pomjerila sam je za februar ili mart naredne godine. Bole me leđa, ali ne mogu da stignem sada to da obavim. Imam dosta obaveza oko bebe, a imam i poslovnih obaveza. Baš sam u haosu – izjavila je Goga.

(Star)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI