Goga Sekulić: Da nam se obustavi plaćanje struje, vode i infostana, dok ne počnemo da radimo!

Pjevačica Goga Sekulić kao i mnogi pjevači našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa,

Pjevačici je onemogućeno da nastupa, te je, kako kaže, našla “rješenje” za svoj problem i problem svojih kolega.

– Najbolje je dok ne počnemo da radimo da nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, pa kad krenemo da radimo onda da nastavimo – rekla je Goga u emisiji “Exkluziv”, koja skoro godinu dana nije nastupala i nema primanja.
Podsjetimo, i mnoge kolege Goge Sekulić priznale su da se suočavaju sa finansijskim problemima, a o tome je javno govorila pjevačica Mina Kostić.

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umjetnik dobila od države pomoć za tri mjeseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?! – rekla je za “Star” ranije pjevačica.
– Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i kćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše – dodala je.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI