GOCU TRŽAN POKRALA BLISKA OSOBA, UZELA JOJ NOVAC IZ STANA I NESTALA!

Goca Tržan se već neko vrijeme bavi vlogovanjem, a u svojim snimcima sa svojim fanovima priča na razne teme. Ovaj put u pitanju je prijateljska izdaja gdje je Goca iznijela svoju ispovijest o kojoj nije ranije govorila.

Goca Tržan je otvoreno govorila o prijatelju koji joj je prirastao za srce, ali i razočarao, jer je pokrao nju i njenog supruga Rašu:

– Čitali ste svi o čuvenom “Fatomu iz opere” po portalima, čovjeku koji je krao glumce, krao svoje prijatelje u pozorištu. E , pa ja sam bila jedna od prijatelja koje je takođe krao – priznala je Goca, a onda nastavila:

– Ovom prilikom ga puno pozdravljam i nadam se da mu je krenulo u životu i da je naučio neku lekciju i da nije samo promijenio okruženje u kom je to radio, jer bi to tek bilo bez ikakvog smisla – rekla je Goca, ne navodeći o kome se radi i navela da uprkos tome što ju je izdao i dalje ga voli:

– I dalje ga volim bez obzira na to što nas je izdao i krao u kući, ali izuzetno je teško podnijeti činjenicu da te je izdao neko ko ti je blizak i koga posmatraš kao člana porodice – rekla je Goca i rekla da je izvjesni “fantom” toliko bio blizak sa njom i njenim suprugom Rašom da je spavao u njenom domu:

– Dugo sam razmišljala o tome šta da radim, kada smo shvatili da čovjek koji nam spava u kući, koji nam čuva kuću dok nismo tu, koji sa nama dijeli meke važne porodične trenutke i koga smo smatrali porodičnim prijateljem i u koga smo imali apsolutno povjerenje. Kada smo shvatili da nam krade stvari iz novčanika dok smo mi u drugoj sobi u kojoj spavamo, ja bila u fazonu, “Možda to nije istina” i kada sam dobila potvrdu iz pozorištu i sa nekih drugih strana onda sam rekla “Okej” – rekla je Goca i rekla da je tada “digla ruke od njega”:

– Moj muž je htio da mu pomogne i popriča sa njim, ja sam rekla, “Ja ne mogu više da mu pomažem”. Pomoći ću mu tako što što ga neću prijaviti i neću izliti sav svoj bijes na njega, ali bilo mi je mnogo teško i bila sam mnogo povrijeđeno. Osjećala sam se prebijeno. Najviše mi je smetala nemoć da nekome pomgnem i što sam bila glupa i nisam shvatila šta se dešava. Osjećala sam se povrijeđeno, jer ničim nisam ugrozila tu osobu – rekla je pjevečica, a potom se obratila “lopovu”:

– Reći ću ti da te volim dalje i da moraš mnogo radiš na sebi da tu svoju pamet koju posjeduješ oblikuješ i realizuješ. Napravio si lažni identitet i ozbiljne gafove u životu i ako te ovo ničemu ne nauči, bojim se da nećeš dobro završiti. Sada si se provukao samo sa opomenom, slijedeći put neće biti baš tako – poručila je pjevačica.

Inače, u pitanju je izvjesni Miloš Radovanović, koji je glumcima u pozorištu krao novac, pa čak i odjeću.

(Pulsonline)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI