Goca Božinovska spremna da ide pod nož: “Sve je popadalo, treba se operisati!”

Protekla godina nije bila laka nikome, a o tome svjedoči i Goca Božinovska koja je to vrijeme provela kod kuće, međutim na njenu psihu to vrijeme nije ostavilo negativnih posljedica.

– Meni je odgovarala korona, ja sam se nauživala i odmorila, ali mi je žao što je odnijela mnogo života– iskrena je bila pjevačica.

Poznato je da su ona i njena kolegica Zlata Petrović najbolje prijateljice i da se svuda pojavljuju zajedno, a ona je nedavno je izjavila kako su njih dvije odavno zrele za remont.
– Bogami jesmo, ja sam za Novu godinu uradila botoks, međutim prošlo je dejstvo…Treba se operisati, neki hiruški zahvat srećom da se nismo odlučile prije na to– kroz smijeh je rekla Goca i dodala kako ne postoji tretman koji može sve da sakrije.
– Gledam ove žene koje su se operisale stalno nešto pumpaju i duvaju to im je sve popadalo još su gore nego ja (smijeh). Šala na stranu ,lijepo je vidjeti lijepu i njegovanu ženu, ali ne možeš da prikriješ godine uvijek se negdje vidi– iskrena je bila pjevačica za “Grand News”.

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI