Goca Božinovska o koroni: Proročica mi je rekla šta će biti, a nisam joj vjerovala

Goca Božinovska (55) kaže da “već vidi sebe na putu ka Sajmu”, te da je u strašnoj panici zbog korona virusa koji hara svijetom.
Kako je rekla, proročica joj je kazala da će biti “lošeg proljeća”, ali joj ona nije vjerovala.

– Prolupala sam načisto! Već vidim sebe na putu ka Sajmu. Prije nekoliko nedjelja sam se čula sa Kleopatrom, proročicom, ona mi je rekla da nas čeka loše proljeće, evo sada vidim da je sve pogodila – kaže Goca.

Nisam joj vjerovala. Rekla mi je da nabavim namirnice, brašno, šećer, sve. Nabavila sam krompir koji je u međuvremenu proklijao, morala sam da ga bacim na kraju. Sve je bila u pravu! Mnogo se plašim! – priča uznemirena pjevačica.

– Kada moja Zorana dođe sa posla ne dozvoljavam da mi priđe, sve čistim, dezinfikujem. Mirko me najviše poslušao, a mislila sam da će on biti nedisciplinovan. Tu je uvijek na početku policijskog časa, a Zorana (kćerka) ide u nabavku – otkriva Božinovska.
– Trudim se da ne gledam vijesti jer se odmah rasplačem i bude mi loše. Gledam Zadrugu i Parove, slušam muziku i malo mi bude lakše. Svima bih poručila da se čuvaju, da zadrže pozitivan stav i smiju se svaki dan jer ja to radim. Tako svi rade i to je jedino ispavno – zaključila je Božinovska za Alo.

(Telegraf)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI