Goca Božinovska nije mogla da sakrije emocije nakon saznanja da će postati baka

0
27

Vijest da je Bojana Rodić, sestra Bogdane Rodić, koja je u vezi sa Mirkom Šijanom, trudna, odjeknula je kao bomba!

Prva je novosti podijelila Mirkova sestra Zorana, da bi potom to uradila i Nataša.

Sada se oglasila i Goca Božinovska, majka Mirka Šijana, koja je čestitala Mirku i Bojani sretnu vijest. Pjevačica nije krila oduševljenje.

– Dobila sam najljepši Božićni poklon.Postaću BAKA. Volim vas – napisala je Goca u svojoj objavi na Instagramu.
– Najljepši božični poklonon sam dobila. Lijepe vijesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakačio je za jelku. “Malo kasnim sa poklonom”, rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi je telefon se pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB – presretna je buduća baka.

– To je u naše vrijeme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba”, a kada sam okrenula i vidjela da je test za trudnoću bila sam presretna – rekla je za jedan naš portal Goca Božinovska.
– Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smiješno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je bolio stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigdje, a oni meni za Božić za test za trudnoću – prisjeća se pjevačica.

– Toliko sam sretna da sam na sedmom negu, Božić mi je dao najljepši poklon, Mislila sam da sam loš čovjek, svako ima neke svoje grijehe, ali nisam. Bog me je nagradio najljepšim poklonom, presretna je baka, samo da sve do kraju bude kako treba – rekla je za kraj Božinovska i svima jsretan Božić, mnogo radosti i zdravlja.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI