Gde je Romana Panić i šta radi? (FOTO)

0
9

Nakon što je početkom oktobra prvi put sve detalje svog hapšenja u Australiji i boravka u zatvoru zbog pljačkanja bankomata iznijela u javnost, pjevačica Romana Panić gostovala je u emisiji “Amidži šou” na Pinku, gdje je otvorila dušu pred milionskim auditorijumom.
Tada je podvukla da na priču o neviđenom skandalu, o kojem su mjesecima brujali domaći mediji, definitivno stavlja tačku, a poslije gostovanja kod Ognjena Amidžića čini se da se u potpunosti povukla u javnosti.

Samo jednom se pojavila na jednoj modnoj reviji u Beogradu, gdje je prodefilovala u sivom odjelu, sa sve maskom na licu, poslije čega se nije odlazila na gradske događaje niti davala intervjue za domaće medije, a ni na društvenim mrežama nije bila naročito aktivna.

Poslije stresnog perioda u Australiji, Romana konačno diše i živi punim plućima, a slobodno vrijeme tokom pandemije koronavirusa koristi za boravak u prirodi, na svježem vazduhu. Danas je sa svojim emotivnim partnerom, s kojim se u Australiji zajedno našla “s one strane zakona”, nakratko pobjegla iz centra grada i skolnila se na Avalu, gdje je uživala u dugim šetnjama. Tom prilikom nastala je i fotka koju je podijelila s pratiocima na Instagramu.

Inače, prije nekoliko dana boravila je i u rodnoj Banja Luci, gdje je vrijeme provodila s porodicom i najbližim prijateljima.
Romana je, inače, priznala da ozbiljno razmišlja o tome da uskoro završi i izda knjigu u koju će predočiti sva svoja osjećanja, razmišljanja i strahove tokom boravka iza rešetaka. Jedan dio svog privatnog dnevnika podijelila je čak s gledaocima Pinka početkom oktobra, kada je gostovala kod Amidžića.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI