Gastoz otkrio gdje je i šta radi njegova bivša Marija

0
36

Bivši rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz prije više od deset godina zaintrigirao je javnost kao jutjuber, a tada  je klipove snimao sa tadašnjom djevojkom, izvjesnom Marijom.

Gastoz je otkrio u kakvim je sada odnosima Marijom. Nenad se dotakao i jutjubera i rekao šta misli – ko se po njegovom mišljenju najviše ističe.

– Marija je prsretna, ima dečka, moguće i brak. Stvarno nemamo nikakav odnos, ne čujemo se, znam da je dobro i to je najbitnije. Znam da je sretna, što je najbitnije, ima svoj život, ja imam moj. U dobrim smo odnosima, ali generalno se ne čujemo  – otkrio je Nenad za Telegraf JETSET.
– Meni je Janko sin, usvojio bih Janka. Baka Prase, svaka mu čast svakako, ali sad kako gledam po tim statistikama, Omčo šta je uradio, to je nešto nevjerovatno. Omčo, koga su svi ljudi omalovažavali, trenutno je prvi na sceni, to nekako bude, jer kad te nakako guraju i kada ne vide ništa u tebi, a ti se trudiš i vjeruješ u sebe, to ti daje to. Svaka mu čast – rekao nam je Gastoz.

Kako što je poznato, Gastoz je u romansi sa Naidom koja ga je “smirila”, a vezu sa njom uporedio je sa skakanjem iz aviona bez padobrana.
– Nisam se ja smirio, smirila me je djevojka. Svi znaju da sam lud, poznat po tome, jedna, druga, treća, peta, šesta… Meni sa Naidom, nekako, koliko god da je nenormalno, toliko mi prija. Kao da konstantno skačeš iz aviona bez padobrana… – ispričao je Gastoz.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI