GASTOZ BRUTALNO PONIZIO REPERA: Napravio je katastrofalnu grešku!

Nenad Marinković Gastoz nije štedio riječi i morao je žestoko da prokomentariše odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, koji iznova i iznova šokira javnost, budući da je reper javno prevario svoju suprugu Ivanu.

– Moj brat Nenad Aleksić Ša je otisao u p.m, znam i Taru lično, ali ja ovo ne mogu da podržim nikako. Znam cijelu njegovu porodicu i Ivanu takođe. Mi ne možemo da uđemo u njegovu glavu. Mislim da je moj drug Ša malo otišao u tri p***e lijepe materine! – započinje Gastoz, pa dodaje šta bi mu rekao da dobije priliku da porazgovara sa njim i šta misli da li je reper zaljubljen.
– Tara je tu uletjela kao neko ko će da ga bodri. On je lik kome treba neko da ga digne, desila se neka emocija, zaboravio je sve šta ima napolju što je meni totalno strašno. Bio sam sve vrijeme na vezi sa Ivanom i u “Zadruzi 1” kad je pravio s*anja, ali ne mogu sada da ga podržim nikako, jeste moj drug ali apsolutno ga ne podržavam. Ja u dubini osjećam da se on sada kaje – dodaje vidno razočaran Gastoz i otkriva da li se čuo sa njegovom ženom nakon skandala.
– Nisam se čuo, ali će me možda poslije ove emisije zvati i reći hvala ti što si ovo rekao, generalno ne želim da skupljam bodove. Smatram da je napravio katastrofalnu grešku. Zaboli me da Taru veličam, ono što je ovaj čovjek ostavio iza sebe vrijedi više nego moje poznanstvo sa Tarom – zaključuje Nenad u “Pitam za druga”.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI