Gagi osuo paljbu po Radanoviću, a onda se Baki B3 oglasio još brutalnijim komentarom!

Otac rijaliti učesnice Lune Đogani, Gagi Đogani kao i milionski auditorijum, pomno je pratio nedavno gostovanje kćerkinog bivšeg dečka Slobe Radanovića u “Zadruzi 1”, kao i nervni slom koji je imala Luna nakon pjevačevog izlasaka iz rijalitija.
Gagiju se i malo nije dopao Radanovićev odnos prema Luni, pa mu je poručio da se ne obraća njegovoj kćerki. Baki B3 nije ostao ravnodušan na Gagijevu objavu pa je ostavio komentar u kome je brutano isprozivao Slobu.

– Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razumije i da je ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi sa Lunom, poljubi je i popriča s njom kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi sa njom – napisao je Gagi na svom Instagram profilu.


– Pa zato šo je indijanac i balvan otesani…Da ste na vrijeme povukli Lunu iz te španske serije… ne bi imali priču koju su imali i koju su iskoristili poput balvana i ostale... – napisao je Baki vidno nezadovoljan Radanovićem.

(Telegraf)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI