GAGI ĐOGANI ZALENAŠIMA DUGUJE 40.000 EURA: DOBIO JEZIVE PRIJETNJE, A NI LUNA NIJE POŠTEĐENA!

Gagi Đogani ušao je u rijaliti Zadruga 3 kako bi se sklonio od mafije, koja mu je za petama, a koja traži povrat duga od 40.000 eura!
Gagi je navodno prije nekoliko nedjelja dobio zastrašujuću poruku u kojoj mafijaši traže povrat cjelokupnog duga ili prijete da će da naude njegovoj kćerci Luni.

“Gagi je taj novac uzeo jer je bio dužan na mnogo mjesta, a nikakav novi prihod nije imao, tako da je od zelenaša uzeo pare, kada je baš bio satjeran u ćošak. Mislio je da će se vremenom snaći i da će isplatiti dug, ali je kamata rasla, a on nije imao posla, tako da je suma dostigla 40.000 eura”, objašnjava izvor.

Gagijev dug se navodno taložio mjesecima, a onda je zelenašima ponestalo strpljenja, te su mu uputili prijeteću poruku.

“Imaš fore mjesec dana. Ako ne vratiš pare, Luni će auto letiti u vazduh”, piše u poruci koju je Gagi navodno primio krajem avgusta, što ga je kao oca uplašilo. Gagi se je samo nekoliko dana prije prijetnji odbio ponudu Velikog šefa za ulazak u rijaliti, ali se nakon toga naprasno predomislio.

“Gagi je okrenuo čelnike Pinka i rekao da je ipak zainteresovan za ulazak i da mogu da računaju na njega. Jedini uslov bio je da mu honorar uplaćuju mjesec za mjesec, što je Veliki šef prihvatio. Umjesto svog, Đogani je dao žiro-račun prijatelja, koji će po primanju novca izmiriti dug koji ima prema zelenašima”, govori dobro obaviješten izvor i dodaje da se Gagi dogovorio sa zelenašima da im dug isplaćuje na rate, iako će mu se i dalje računati kamata, dok se sve ne namiri.
“To je razlog zašto je Gagi odlučan da ostane do kraja”, završava izvor.

“Gagi se nada da će ostati do kraja rijalitija kako bi bar nešto zaradio od učešća, budući da će skoro cjelokupnu sumu do kraja godine dati za otplaćivanje dugova”.

Niko iz porodice Đogani nije se oglasio povodom ovih tvrdnji.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI