Gagi Đogani ima vanbračnu kćerku sa ženom koja ga je optužila za nasillje?!

Gagi Đogani koji ima dvije kćerke – Lunu i Ninu, a sada je njegov prijatelj otkriva istinu o denserovoj nasljednici o kojoj javnost ne zna ništa.
Gagi navodno ima još jednu kćerku H. koju je, kako ističe njegov prijatelj, dobio u vanbračnoj zajednici sa bivšom djevojkom M.M., koja ga je 2012. godine prijavila za nasilje. Njih dvoje su se, prema riječima izvora, u nekoliko navrata mirili, a M. je navodno 2015. godine ostala u drugom stanju i odselila se u Grčku, ne otkrivajući Đoganiju ništa o tome.

– Mala H. je ista Gagi, nevjerovano liče, isti su. On je ubijeđen da je njegova, iako mu ona govori da nema ništa sa tim – počeo je priču denserov prijatelj.

– On je saznao da dijete nosi njeno prezime i to ga je još više uvjerilo da je on otac. To ga muči već godinama, a da je u pravu, siguran je i zato što je M. u super odnosima sa Anabelom Atijas, pa mala H. često viđa Blankicu i Ninu – dodao je izvor, pa zaključio:
– Ove godine bile su zajedno u Grčkoj. Gagi sumnja da Anabela zna istinu i želi da se sestre druže i održe kontakt i zbog svega mu je još teže što ne može da zagrli dijete za koje je siguran da je njegovo.

(Alo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI