GAGI ĐOGANI: Anabela me je šutnula ko vašku, dugovao sam 25.000 €!

Imao sam dug od 25.000 eura ali sam uspio sve da vratim, Tada se nije sjetila ni da me pozove da pita kako sam.

Gagi Đogani se prije ulaska u “Zadrugu 3” prisjetio se perioda kada ga je njegova tadašnja supruga Anabela Bukva šutnula kao posljednju vašku, baš onda kada mu je najviše bila potrebna.
Kontroverzni denser i učesnik rijalitija nikada nije krio da ga je mnogo povrijedilo to na kakav način je odstranjen iz života svoje bivše supruge, s kojom je bio 20 godina u braku, a razveo se 2009. godine. On se pred sam ulazak u rijaliti prisjetio kako je izgledao najgori period u njegovom životu, kada je grcao u dugovima, bez posla i prijatelja, prepušten sam sebi.

“Kad je Anabela pošla sa tim njenim dečkom, znate svi sa kim je bila, ona mi je pustila SMS: “Šta nam je to trebalo, sve smo imali, ajde dođi da se vidimo poslije par mjeseci”. Ona je tada imala lobi u  svim novinama i svuda je jača od mene. Ja sam svuda predstavljen kao negativac. Mene nikada niko nije zvao da čuje moju stvar. Moju verziju priče. Kada smo se razvodili, ona je povela advokata, ja ga nisam imao. Nju su novinari izigrali i izradili na štetu cijele porodice”, rekao je Gagi, a onda se prisjetio i perioda kada je bio bez posla, a Anabelu lovili estradni menadžeri, koji su joj uzimali ogromne pare za procenat od nastupa.

“Radila je godinama uz moj repertoar. Ja sam se sam snalazio kako sam znao i umio. Rekao sam joj da ne brine za mene jer sam ja tata u svom poslu. Saša Obradović je uzeo da radi sa njom i uzimao joj 25 odsto, a Mirko Gavrić 10 odsto i šta je njoj ostajalo? Sve sam dao od sebe da bi neko tek tako nju preuzeo. To je kao kada bi sa ortakom imao pumpu, pa mu poslije nekog vremena kažeš, pali. To je moja pumpa. Ona je našla nove menadžere, a mene je šutnula kao vašku. Kako sam živio poslije nje, to samo ja znam. Snimio sam album bez njene pomoći. Imao sam dug 25.000 eura, ali sam uspio sve da vratim. Nije se tada sjetila ni da me pozove da pita kako sam. Kunem se u djecu da je tako bilo. Bio sam narkoman, batinaš, zlostavljač”, pričao je Gagi iskreno o najbolnijem periodu života, koji je sada iza njega.

Sestra me je spasila od droge!
Gagi Đogani je pričao kako se odvikavao od narkotika, pa zaplakao kao kiša, kada je Natalija Trik FX prišla da ga utješi.

– Dogodio mi se klik u glavi, rekao sam da je dosta. Eto, sjetio sam se moje djece. Oni su mi snaga, sestra je došla kad sam imao tu krizu. Napustio sam stan na neko vrijeme i živio kod nje u Zemunu. Mnogo sam ih povrijeđivao. Moja porodica i djeca su moja snaga. Taj period u Zemunu je bio kao neki karantin za mene. Familija samo može da te izvuče iz toga – bio je iskren Gagi.

(Kurir)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI