Filip Car donio odluku: “MORAM DA KAŽEM DALILI DA SAM NAS PRODAO!”

Razgovor Maje Marinković i Filipa Cara se nastavio u sobi za izolaciju. Marko Đedović je i dalje šokiran time što su se Maja Marinković i Filip Car ljubili.

– Plaši me njena mirnoća, popila lijek, spavala, kaže mi: “Vidi, osjetim, radiš neispravne stvari” – govorio je Car o Dalili.

-Za tri života ne može da bude žrtva, nije mi je žao – rekla je Maja.

– Ja sam nju zavolio, ali ovo (pokazuje na maju) ovo mi je pun gas – kroz osmijeh je rekao Filip.

-Ne znam koga mi je više žao, Dalile, Dejana ili mene – dodao je Filip.
-Niko te nije tjerao da radiš bilo šta, ovoj bolesnici što je ostavila muža po poslije tri dana skakala do plafona. Vi ste prema meni bili loši – rekla je Marinkovićeva.

– Care, samo ne smiješ da se tučeš – rekao je Đedović.

-Sutra ću da sjednem sa Dalilom, da joj kažem da sam ispao neispravan, da sam nas prodao, da ne želim oprost, da je najbolje da budemo sami. Ne zanima me ni da budem sa ovim zlom, da mi pravi probleme – pričao je Car.

– Sad sam zlo, nazivaš me ova? Budaletino, ti pričaš da sam ja zlo, a kad se posvađa sa ovom, priča da je Maja jedina kojoj treba da se izviniš. Koji problem ti imaš sa mnom i Janjušem? Prebiću te kao vola – poručila je Marinkovićeva.

-Nećeš više nikad da me udariš, slomio bih te, tvojh udaranja sam se natrpio van. Sam i gotovo, treniraću tu malo, kad se riješim svih tih priča.., Zavolio sam Dalilu, mogao sam da bolje funkcioniram iz dana u dan, ali ja sam labilna ličnost i k*rva… Lijepo me je sestra savjetovala da budem sam – istakao je Car.
-Meni je žao Dalile – priznao je Đedović.

– Sad će Jaško i Dalila se smuvaju, zamisli to – rekla je Maja i počela da se smije.

– Dođe mi da ne idem na žurku – priznao je Car.

Detaljnije u videu ispod.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI