Fazla u timu sa Kemalom: Nešto se “kuha” u Južnom vetru (VIDEO)

Nešto se “kuha” u Južnom vetru!

Kako saznajemo poznati pjevač Damir Šabić Fazla ući će u legendarni estradni tim  Mileta Basa u kojem je i Fazlin veliki prijatelj poznata folk zvijezda Kemal Malovčić.
-O Južnom vetru sanjaju mnogi pjevači, ali eto ja sam imao tu sreću pa ću sarađivati sa njima što mi je veoma drago. Hvala što su mi ukazali to povjerenje, ističe Fazla.

Pjevač je toliko tražen da ni on sam ne zna kako stiže ispoštovati sve one koji žele da im baš Fazla pjeva na svadbi, rođendanu, veselju bilo koje vrste. Za sve one koji ne znaju kako stupiti u kontakt sa Damirom Šabićem Fazlom vlasnikom velikih hitova poput pjesama “Majka stara s Drinom razgovara”, “Rođen pored Drine”, “Moj dedo” i mnogih drugih, evo i kontakt broj +43 660 6454-984.

Dok se sprema pravi estradni “bum” na našem portalu portalu Fazla nastupa širom Evrope i BiH pa je tako imao vrlo zapažene nastupe u Sanskom Mostu i Goraždu pred 15.000 ljudi koji su od riječi do riječi zajedno sa ovim pjevačem pjevali sve njegove pjesme. Zajedno sa Kemom uskoro kreće na veliku turneju po BiH i Kosovu.

Na našem portalu trenutno promovišemo novi hit “Prevareni ljudi”:

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI