Evo zašto je Aleksandra zabrinuta za bezbjednost sina Jovana

0
22

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić podijelila je na svom Instagramu da je zabrinuta za bezbjednost tromjesečnog sina Jovana zbog prijetnji koje dobija na društvenim mrežama.

– Svaka bolesna osoba (jedna ili više njih sa milion lažnih profila) koja ubuduće da za pravo sebi da se raspituje o tome gdje je moja beba, traži slike bebe i uznemirava moje bliske prijatelje, čak i babicu i dadilju, biće prijavljena u policiju. Ja ne znam koje su vaše namjere, ali čim se time bavite nisu čiste, a ja ću sve da uradim da zaštitim sebe i sebi bližnje – napisala je na Instagramu.
Nakon toga, Aleksandra je podijelila niz poruka koje su joj stigle u inboks osobe koja krije lice na profilnoj fotografiji.

– Pozdrav, gospođo. Joco je sladak dječak. Da li je ovo sin Aleksandre Subotić? – piše u poruci, što je rijaliti zvijezda ispratila komentarom: “Koliko je bolesna i ova ruka preko lica, a skoro svaki profil ima ovakvu sliku!”.


– Poštovana damo, da li je ovo sin Aleksandre Subotić, mislim na Jocu? – piše u poruci poslatoj sa drugog Instagram naloga.

– Djevojko, o čemu ti pričaš?! Nema toga ko ne stavlja sliku bebe od najpoznatijih ličnosti do manje poznatih. Ovo je zaista sumnjivo kod Aleksandre. Stavljala je slike na početku. Pozdrav. Blokirala me znači da sam napisao istinu – stoji u poruci poslatoj sa trećeg profila.


Subotićka je naposlijetku uspjela da otkrije identitet osobe koja joj je slala poruke, te je na svom nalogu objavila fotografiju starije gospođe uz poruku: “Otkriveno je ko je psihopata koja će koliko sutra biti prijavljena u policiji!”

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI